Terra Madre Salone del Gusto 2016
Samen met Mariana en Titina uit Italië gaan we deelnemen aan Terra Madre Salone del Gusto 2016 in Turijn met Hoja Verde chocolade, Vélez koffie en MIRA avocado olie uit Ecuador. Dit evenement is van donderdag 22 t/m zondag 25 september 2016. Voor meer info zie: http://ecuadorsfinetaste.nl/deelname-terra-madre-salone-del-gusto/

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016
En daarop volgend staan we op dinsdag 27 en woensdag 28 september op de vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. We hebben een kraam op de biologische markt. Ons standnummer is 15.
De vakbeurs is in hal 1 en hal 2 van Expo Houten en is op beide dagen van 11.00 tot 22.00 uur.
Deelname Noviteitenwedstrijd
Ook dit jaar hebben we weer een nieuw product ingeschreven bij de Noviteitenwedstrijd: MIRA Nativo. Dit is een blend van 80% avocado olie en 20% Tysha palmolie. Tysha is een inheemse Ecuadoriaanse palm, dat wil zeggen dat deze palmsoort uitsluitend in Ecuador groeit. Dit betreft dus niet industriële aanplant van palmen waarvoor hele regenwouden worden omgekapt.
MIRA Nativo is ideaal voor koken en bakken vanwege de hoge baktemperatuur van 225° Celsius. Het is een perfecte aanvulling om zachte en lekkere smaken aan je maaltijden toe te voegen.
De avocado olie in Nativo is op een iets hogere temperatuur dan 38º Celsius geperst, daardoor is er meer avocado olie opbrengst en is deze blend qua prijs wat goedkoper. MIRA Nativo zit in flessen van 500 ml.

Pin It on Pinterest