Hoja Verde chocolade producten

Repen in verschillende percentages

  • 58%, 66%, 72%, 80% en 100% pure chocolade in 50 gram
  • 50% pure chocolade & milk in 50 gram; een bijzondere melkchocolade omdat in vergelijking tot de meeste melkchocolades deze meer cacao en minder suiker bevat
  • Biologisch en Kosher gecertificeerd m.u.v. 50% pure chocolade met melk, omdat de melkbestanddelen niet biologisch en Kosher zijn
Hoja Verde pure chocolade repen

Sixpack
De Hoja Verde chocolade repen zijn ook verkrijgbaar in een mooie sixpack cadeauverpakking waarin de percentages 58%, 66%, 72%, 80% en 100% pure chocolade en 50% pure chocolade met melk verpakt zitten.

6 x 50 gram

Hoja Verde sixpack

Hoja Verde repen met zaden

Pure chocolade met chia, biologisch en Kosher

Hoja Verde 58% met Chia

Een reep, die energie geeft!

Chiazaden worden veel geteeld in Latijns-Amerika waaronder Ecuador. Chiazaden maakten deel uit van de dagelijkse voeding van de Maya’s en de Azteken en werden genuttigd als efficiënte bron van energie. Het is rijk aan omega-3 vetzuren, Calcium, Fosfor, Magnesium, Mangaan, Kalium, IJzer, proteïne, vezels en anti-oxidanten.

Biologisch en Kosher gecertificeerd.

50 gram.

 

Pure chocolade met pinda's, biologisch en Kosher

Hoja Verde 58% met pinda’s

Pinda’s zijn afkomstig uit Zuid-Amerika. Archeologen vonden in Peru pindaresten gedateerd van 7600 jaar geleden. In de 16e eeuw hebben de Spanjaarden de pinda over de hele wereld verspreid. Het is een van de meest gebruikte noot (botanisch gezien is het een peulvrucht!) in zowel zoete als zoute recepten. Hoja Verde chocolade brengt de pinda’s naar een ander niveau: een delicate combinatie van bitterheid en de unieke smaak en textuur van verse pinda’s.

Biologisch en Kosher gecertificeerd.

50 gram.

Pure chocolade met quinoa, biologisch en Kosher

Hoja Verde 58% met quinoa

Quinoazaad is een hoofdbestanddeel van vele Andes gerechten voor meer dan 4000 jaar. De Inca’s verbouwden al quinoa en vooral in de Andes op hoogtes van 4000 meter. Dit omdat mais op deze hoogte niet meer kan groeien. Door het hoge gehalte aan eiwitten en vezels, door de vele vitamines en mineralen zoals B2, E, IJzer, Koper, Magnesium en doordat het overwegend onverzadigde vetzuren bevat, is quinoa vandaag de dag een superfood in moderne gerechten. Tevens blijft het een belangrijk ingrediënt in de Andes gastronomie; een geliefde zaad in Peru, Bolivia en Ecuador. Quinoa is glutenvrij en kan gebruikt worden als rijst en vermalen tot meel kan het verwerkt worden in bak- of papproducten.

Biologisch en Kosher gecertificeerd.

50 gram.

Choco coffee

Hoja Verde Choco Coffee
Hoja Verde choco koffieboontjes zijn gemaakt van échte koffieboontjes van Vélez met een laagje 58% pure Hoja Verde chocolade. Heerlijk voor na het eten bij de koffie! De Vélez koffiebonen zijn van het soort Arabica en komen uit het zuiden van Ecuador. De hoge ligging van de koffieplantage brengt een bepaalde zuurgraad en delicate aroma met zich mee. Voel de energie die alleen chocolade en koffie kunnen brengen. Onze choco koffieboontjes zijn de perfecte combinatie tussen bitter, zoet en een knapperige textuur en tussen de merken Hoja Verde en Vélez. Beide merken wijden zich aan hoge kwaliteit foodproducten, geproduceerd in hun thuisland: Ecuador.

Biologisch zijn de bestanddelen: cacao massa, rietsuiker en cacaoboter.
Kosher gecertificeerd.

100 gram.

Choco Quinoa

Hoja Verde Choco Quinoa
Dit zijn gepofte quinoa balletjes met een laagje Hoja Verde 58% pure chocolade. Lekker als tussendoortje om energie op te doen.
Quinoazaad is een hoofdbestanddeel van vele Andes gerechten voor meer dan 4000 jaar. De Inca’s verbouwden al quinoa en vooral in de Andes op hoogtes van 4000 meter. Dit omdat mais op deze hoogte niet meer kan groeien. Door het hoge gehalte aan eiwitten en vezels, door de vele vitamines en mineralen zoals B2, E, IJzer, Koper, Magnesium en doordat het overwegend onverzadigde vetzuren bevat, is quinoa vandaag de dag een superfood in moderne gerechten. Tevens blijft het een belangrijk ingrediënt in de Andes gastronomie; een geliefde zaad in Peru, Bolivia en Ecuador. Quinoa is glutenvrij en kan gebruikt worden als rijst en vermalen tot meel kan het verwerkt worden in bak- of papproducten.

Biologisch zijn de bestanddelen: cacao massa, rietsuiker en cacaoboter.
Kosher gecertificeerd.

100 gram.

 

 

Hoja Verde bonbons
Hoja Verde bonbons zijn gemaakt van 58% pure chocolade met vullingen in de smaken Maracuja (Passievrucht), Guave, Pepermunt en Mandarijn. De bonbons wegen 12 gram en zijn per 8 verpakt in houten kistjes met een Ecuadoriaanse afbeelding. Nieuwe smaken zijn nog volop in ontwikkeling.

Hoja Verde bonbons

Hoja Verde couverture
De Hoja Verde couverture zijn chocolade chips verpakt in kilozakken.

Biologisch en Kosher gecertificeerd.

Hoja Verde couverture in 50%, 58% en 66%
Hoja Verde couverture in 72%, 80% en 100%
Ecuador’s Fine Taste BV © 2015

Pin It on Pinterest